Loading...
Sluiten
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Stan, ik help je graag verder! Je kunt mij het beste bereiken via:

076-7113934

Wedding shows

Wedding shows

Gaan jullie trouwen? Ga dan voor zekerheid en boek de Stan Janssen Entertainment drive-in show op tijd! Sluit de mooiste dag van jullie leven af met een fantastisch trouwfeest.

Trouwfeest DJ Stan draait jullie favoriete muziek en samen met de overige medewerkers zorgen we er voor dat iedereen een fantastische avond heeft op jullie huwelijksfeest. In de regio van Etten-Leur/Breda (maar ook zeker daarbuiten!!) verzorgen wij wekelijks drive-in shows op huwelijksfeesten, met allerlei verschillende gasten op feesten en partijen.

Met ruim 13 jaar ervaring verzorgen wij al trouwfeesten met een exclusieve uitstraling, voorzien van A-merk apparatuur. Wij staan graag klaar om voor jullie een fantastisch feest neer te zetten.


Volume

Wij vinden het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft op de avond. Voor de dansers voldoende volume op de dansvloer en een lager volume voor de gasten aan de zij-/achterkant van de dansvloer om gezellig te kunnen praten of toe te kijken hoe vol de dansvloer staat met swingende mensen!


Speciale wedding drive-in shows

Speciaal voor de huwelijksfeesten hebben wij speciale wedding drive-in shows. Deze drive-in shows zijn een compleet pakket van licht, geluid en all round DJ. Een bruiloft is een speciale dag en daar horen dan ook speciale wensen bij. Wij proberen deze avond onvergetelijk te maken met onze bruiloft show inclusief professionele trouwfeest dj!

Vraag bij ons vrijblijvend een offerte op om een overzicht te ontvangen met verschillende drive-in shows met bijbehorende tarieven. Daarnaast is het mogelijk om nog vele extra’s te kiezen bij een huwelijksfeest. Maar daarover kan je meer lezen in de offerte. Waar wacht je nog op? Aanvragen dus!


Bij alle bruiloft drive-in shows….

Bij alle bruiloft shows zitten onderstaande punten:

  • Een gesprek van ongeveer 3 kwartier / 1 uur ter kennismaking en het doorlopen van het programma, het afstemmen van de muziekkeuze en het doorspreken van de  aandachtspunten.
  • Enkele weken voor de bruiloft zal een kort telefonisch gesprek plaatsvinden om de laatste details door te spreken indien dit nodig is.
  • Indien er toespraken/opvoeringen zijn, kan er gebruik worden gemaakt van onze geluidsset. Wij hebben hier draadloze microfoons, cd spelers en (optioneel) md-spelers voor.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Psst, leuke toevoeging voor jullie huwelijksfeest: een partyfotograaf!