Loading...
Sluiten
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Stan, ik help je graag verder! Je kunt mij het beste bereiken via:

076-7113934

Drive-in shows

Het grootste onderdeel van Stan Janssen Entertainment, zijn de hoge kwaliteit drive-in shows. Speciaal voor kleinere feesten (< 70 personen) hebben wij een drive-in show samengesteld, maar ook voor de grotere (> 150 personen) hebben wij een gave drive-in show. Ook hebben wij speciale wedding drive-in shows voor bruidsparen samengesteld.

Muziekkennis

De all round DJ bij elke drive-in show heeft een zeer ruime muziekkennis en ervaring met veel verschillende soorten feesten/evenementen. Hij zal van het begin tot het eind van het feest/evenement zorgen voor passende muziek, zonder pauzes en stiltes. Tevens is de DJ vooral niet bang van zijn microfoon en zal dan ook de gasten van het feest entertainen. Muziek van de jaren 60 t/m het heden zijn in het bezit van de DJ en verzoekjes zijn dan ook absoluut geen enkel probleem.

Hoge kwaliteit

De drive-in shows zijn uitgerust met apparatuur van de hoogste kwaliteit; een Pioneer DJ Booth, NEXO geluidsinstallatie, Shure/Sennheiser microfoons en vele andere A-merk apparatuur. Hierdoor kunnen wij nette en goed afgewerkte drive-in shows aanbieden.

Regio

Wij leveren drive-in shows voornamelijk in de regio van Etten-Leur, Breda, Roosendaal, Oosterhout, Bergen op Zoom en Tilburg. Maar wij zijn zeker bereid om verder te reizen om jullie feest te voorzien van een muzikale omlijsting door middel van een drive-in show en/of all round DJ. Voor meer informatie kan je altijd vrijblijvend contact opnemen via: 076-711 39 34 of per e-mail.