Loading...
Sluiten
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Stan, ik help je graag verder! Je kunt mij het beste bereiken via:

076-7113934

Drive-in show Etten-Leur

Stan Janssen Entertainment verzorgt voornamelijk drive-in shows in de regio van Etten-Leur. Vrijwel alle feestlocaties in Etten-Leur zijn al meerdere keren voorzien van een drive-in show, geleverd door Stan Janssen Entertainment. Uiteraard niet alleen in Etten-Leur, maar ook zeker daar buiten! Wij zijn wekelijks op pad met onze drive-in shows op feestlocaties door heel de regio van Etten-Leur en daar buiten.

Wij verzorgen de muziek op huwelijksfeesten, verjaardagen, bedrijfsfeesten, schoolfeesten en vele andere feesten en evenementen. Informatie? Neem dan direct contact op: 076-7113934.

Bruiloft in Etten-Leur


Gaan jullie trouwen en/of feesten in Etten-Leur? Dan zijn jullie bij Stan Janssen Entertainment uit Etten-Leur aan het juiste adres! Wij verzorgen huwelijk drive-in shows voor zowel kleine als grote gezelschappen. Voor iedere locatie is wel een show geschikt, met professionele A-merk apparatuur verzorgen wij graag jullie feest!

Meer informatie over bruiloft drive-in shows is te vinden op de speciale bruiloft drive-in show pagina.

Muziekverzorging in Etten-Leur

Feest of evenement in de regio van Etten-Leur? Dan bent u bij Stan Janssen Entertainment aan het juiste adres. Wij zorgen voor een perfecte muzikale invulling van uw feest of evenement.

De all round DJ verzorgt de muziek die geschikt is voor de doelgroep van het feest. Muziek uit de jaren 60, 70, 80, 90, 00 en de laatste nieuwe muziek uit de top 40 van dit moment. Een ruime Nederlandstalige, Engelstalige en ander talige muziekcollectie is in het bezit. Door de jarenlange ervaring op verschillende soorten feesten, kunnen wij verrassend snel inspelen op de gasten.

Op zoek naar een drive-in show en/of een all round DJ uit Etten-Leur? Neem dan direct contact op via 076-7113934 of per e-mail.


Enkele (openbare) evenementen waar Stan Janssen Entertainment zijn diensten heeft geleverd:

  • Smartlappenfestival evenemententent Etten-Leur
  • Jumping Etten-Leur
  • Alle carnavalsactiviteiten in Nieuwe Nobelaer
  • Schoolfeesten K-S-E

Bruiloft DJ Etten-Leur