Loading...
Sluiten
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Stan, ik help je graag verder! Je kunt mij het beste bereiken via:

076-7113934

Over Stan Janssen Entertainment

Stan Janssen Entertainment heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het draaien op verschillende soorten huwelijksfeesten en heeft de beschikking over eigen professionele apparatuur om sfeervolle bruiloft drive-in shows te plaatsen.

De DJ heeft een all round muziekkennis zodat hij direct kan inspelen op de gasten van het feest. Commerciele A-kant muziek, die bekend in de oren klinkt en mensen oproept om de dansvloer te vullen en gevuld te houden.

 • All-round DJ; overal voor inzetbaar
 • Professionele apparatuur
 • Bereikbaar van 8.00u tot 22.00u
 • We werken met 1 DJ; je weet wat je krijgt
 • Goede band met collega DJ’s in de buurt;
  altijd een back-up DJ!

Onze werkwijze

Stan Janssen Entertainment is jullie partner vanaf de aanvraag tot na jullie grote dag. Wij helpen bij de keuze van de opstelling en bespreken graag de muziekstijlen voor de avond die niet mogen ontbreken en die juist wel moeten ontbreken. Alles is mogelijk, behalve een lege dansvloer!

 1. Offerte aanvraag
  De diensten van Stan Janssen Entertainment spreken jullie aan en middels de website vragen jullie de brochure/offerte op.
 2. Bespreking eisen / wensen
  Geïnteresseerd na het bekijken van de brochure/offerte? Dan maken we graag een afspraak om kennis te maken en jullie wensen/eisen vast te leggen zodat we niets over het hoofd zien.
 3. Alles netjes op contract vastgelegd
  Wij maken een overzicht met afspraken op en sturen deze aan jullie toe. Zo weten wij dat wij op jullie feest de drive-in show mogen verzorgen en weten jullie ook zeker dat wij komen!
 4. Voor aanvang het een en ander doorlopen
  Ongeveer 14 dagen voordat het jullie grote dag is, lopen we nog een keertje de besproken gegevens door. Zijn er wellicht nog veranderingen? Dan komen we niet voor verrassingen te staan.
 5. Start opbouw
  Wij zorgen er voor dat tijdig de besproken drive-in show klaar staat voor het feest. Eventueel voordat jullie gaan eten in dezelfde zaal.
 6. Feest!
  Felicitaties ontvangen, glas water achter de kiezen en start dat openingsnummer maar! We gaan er een onvergetelijk feest van maken, samen met de gasten van het feest.

Spreekt de bovenstaande werkwijze jullie aan? Of willen jullie juist iets anders? Neem dan direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bruiloft drive-in shows

Bij Stan Janssen Entertainment kunnen we eigenlijk best wel veul! We delen onze diensten hier op in drie mogelijkheden, zodat je een goed overzicht krijgt:

Bruiloft show Exclusive

Dè drive-in show voor locaties met een mooie achterwand. Gave uitstraling met aluminium pilaren + daarbovenop bewegende movingheads. Uit te bereiden met extra (zaal)verlichting.

 • DJ Booth + geluidsset tot 150 personen
 • 4 x Verticale truss paaltjes met movingheads
 • 2 of 4 LED pilaren
 • Nevelmachine

Bruiloft show XL

De drive-in show die geschikt is voor grote gezelschappen met een zwart doek met witte LEDs er in verwerkt die de show een extra dimensie geven.

 • DJ Booth + geluidsset tot 150 personen
 • Truss-opstelling met zwart LED-sterrendoek
 • 4 bewegende LED movingheads
 • 8 LED spots in truss
 • Nevelmachine

Bruiloft show op maat

Een drive-in show op maat samenstellen die past bij jullie huwelijksfeest? Graag bespreken we de mogelijkheden, zodat de uitstraling wordt zoals jullie het wensen.

 • Bewegende lichteffecten
 • Special effects
 • Zaalverlichting
 • Extra grote of kleine geluidsset

Reacties van bruidsparen

Myrthe Woolderink

“Dankzij Stan een geweldige feestavond gehad. Stan is erg flexibel en mee denkend. De extra optie die Stan aanbied door een fotograaf mee te laten komen heeft ervoor gezorgd dat we een leuke blijvende herinnering hebben van een bijzondere avond.

Dennie & Marjolein Rovers

“Met Stan Janssen heb je gegarandeerd en top entertainer voor je feest. Hij speelt echt fantastisch in op het publiek.

C. de Wilde

“Wij zijn 15 november 2013 getrouwd en hebben de muziek laten verzorgen door Stan Janssen Entertainment.
Er werd netjes een kennismakingsgesprek gepland en dit voelde erg goed aan. De keuze viel voor dit bedrijf. Terugkijken op de zowel de voorbereiding als het feest zelf zijn wij onwijs tevreden en raden dit bedrijf ook aan iedereen aan. Zowel wij als onze gasten hebben ontzettend genoten van het feest en hebben niets anders dan lof gehoord over onze DJ ( Stan ). Weet erg goed in te spelen op de sfeer en houdt deze er dan ook goed in !
Stan is ook zeker heel flexibel en in staat wensen goed op te pakken en tot een goede uitvoering te brengen. Wij hadden een niet al te gebruikelijk verzoek ( muziek in de kerk en gemeentehuis door DJ ) en Stan heeft dit op een goede manier tot uitvoering gebracht.
Prijs kwaliteit vinden wij super kijkend naar hetgeen hij allemaal voor je doet.

Robert Frissen

“Kortweg, een fantastisch verzorgde trouwdag, waarbij rekening gehouden werd met alle wensen die we hadden. Het heeft mede hierdoor bijgedragen aan een sfeervolle dag.
Stan, Bedankt !!

John & Mandy

“Op 21 februari jl. heeft Stan op onze bruiloft gedraaid. We zijn erg blij dat we voor Stan gekozen hebben! Hij is erg vriendelijk, betrokken, snel in reageren en zeker een goede dj met een mooie lichtshow! Hij voelt goed aan welke muziek nodig is en weet ook de mensen die niet van dansen houden op de vloer te krijgen!
Ook van onze gasten hebben we vele positieve reacties over Stan gekregen!
Daarnaast heeft Colin, de fotograaf waar hij mee samenwerkt, mooie en leuke foto’s van het feest gemaakt zodat we een mooie herinnering aan het feest hebben!
Groetjes
John en Mandy

Charlotte

“Wij hebben dankzij DJ Stan en fotograaf Collin een super knal feest gehad op onze trouwdag!!

Stan en Collin bedankt!!!!”

Wil jij ook jouw review op deze pagina? Stuur ons dan een mailtje!

Fotoimpressie