Loading...
Sluiten
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Stan, ik help je graag verder! Je kunt mij het beste bereiken via:

076-7113934

Aanvullingen op de drive-in shows

Wil je meer dan dat er standaard op onze website/in onze brochure staat? Dan zijn er diverse extra’s bij te kiezen om van jullie feest nog een groter succes te maken.

Denk bijvoorbeeld aan een partyfotograaf, TV-schermen, confettishooters, verticale rookmachines, lasers, een verlichte dansvloer etc! Wij werken met leveranciers samen in de regio om te voldoen aan jullie wensen.

Wij denken graag met jullie mee om van jullie feest/evenement een succes te maken.

“ Wij denken graag met jullie mee om van jullie feest/evenement een succes te maken ”

Diverse mogelijkheden

Hieronder sommen we enkele voorbeelden van extra’s op. Deze extra’s kunnen worden geboekt in combinatie met een drive-in show.

Full color laser

Een professionele computergestuurde multi-color lasershow met strakke lijnen, figuren en golven schijnen door de ruimte. Samen met de hazer/rookmachine geeft dit een gaaf effect. Een gave toevoeging op de lichtshow.

Partyfotograaf

De partyfotograaf is gespecialiseerd in het maken van foto’s met weinig licht en zorgt er voor dat de sfeer goed op beeld vast wordt gelegd. Foto’s met heldere gezichten en mooie achtergronden zijn het resultaat.

TV-schermen

TV scherm van 40″ op een aluminium truss paal met daarbij een computer aangesloten, zodat foto’s/filmpjes kunnen worden afgespeeld. Deze kunnen op een willekeurige locatie worden geplaatst.

Special effects

Een feest extra spectaculair maken met special effects? Dat is zeker mogelijk! Denk aan professionele verticale rookmachines (CO2-effect), confetti shooters, hazer, blacklight, schuim-/sneeuwmachines.

Verlichte dansvloer

Een verlichte dansvloer met gave lichtprogramma’s is de magneet om mensen de dansvloer op te krijgen en ziet er natuurlijk ook waanzinnig gaaf uit. Te verkrijgen in vrijwel elke afmeting.