Loading...
Sluiten
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Stan, ik help je graag verder! Je kunt mij het beste bereiken via:

076-7113934

Drive-in show Breda

Stan Janssen Entertainment verzorgt voornamelijk complete drive-in shows inclusief all round DJ in de regio van Breda. Vele feestlocaties in Breda zijn al meerdere keren voorzien van een drive-in show inclusief licht, geluid en DJ, geleverd door Stan Janssen Entertainment. Wij verzorgen de muziek op bruiloftenbedrijfsfeesten, verjaardagenschoolfeesten en vele andere feesten en evenementen.

Bruiloft in Breda

Gaan jullie trouwen en/of feesten in de regio van Breda? Dan zijn jullie bij Stan Janssen Entertainment uit Etten-Leur aan het juiste adres! Wij verzorgen complete huwelijk drive-in shows voor zowel kleine als grote groepen mensen. Voor iedere locatie is er wel een show geschikt. Met professionele A-merk apparatuur verzorgen wij graag jullie feest!

Meer informatie over bruiloft drive-in shows is te vinden op de speciale bruiloft drive-in show pagina.

Bedrijfsfeesten in Breda

Een personeelsfeestje, of een bedrijfsevenement… met drive-in show of zonder drive-in show maar wel met een DJ? Ook dan bent u helemaal aan het juiste adres bij Stan Janssen Entertainment. Wij hebben al vele bedrijven op ons lijstje mogen noteren en schrijven daar ook graag uw bedrijf bij! Voor een spetterend, onvergetelijk, dansend en sprekend feest, kunt u het beste contact met ons opnemen!

Muziekverzorging in Breda

Feest of evenement in de regio van Breda? Dan bent u bij Stan Janssen Entertainment uit Etten-Leur aan het juiste adres. Wij zorgen voor een perfecte muzikale invulling van uw feest of evenement.

De ervaren all round DJ verzorgt de muziek die geschikt is voor de doelgroep van het feest. Muziek uit de jaren 60, 70, 80, 90, 00 en de laatste nieuwe muziek uit de top 40 van dit moment. Een ruime Nederlandstalige, Engelstalige en ander talige muziekcollectie is in het bezit. Door de jarenlange ervaring op verschillende soorten feesten, kunnen wij verrassend snel inspelen op de gasten.

Op zoek naar een drive-in show en/of een all round DJ uit de regio van Breda? Neem dan direct contact op via 076-7113932 of per e-mail. Wij sturen graag vrijblijvend een offerte toe!